Politică de Confidențialitate

Acasă Politica de confidențialitate

Bun venit pe Piatauto.ro! 

Ne bucurăm că ai ales să folosești platforma noastră pentru a căuta și a posta anunțuri. Protejarea confidențialității tale este o prioritate pentru noi. Această Politică de Confidențialitate explică modul în care colectăm, folosim, dezvăluim și protejăm informațiile tale în timp ce utilizezi serviciile noastre. Te rugăm să citești cu atenție această politică pentru a înțelege cum gestionăm informațiile tale personale.

 

1. Informații Colectate

1.1. Informații Furnizate de Utilizator: Colectăm informații pe care le furnizezi în mod direct, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon sau alte date personale atunci când te înregistrezi, creezi un cont sau postezi anunțuri.

1.2. Informații Automatizate: Prin intermediul tehnologiilor noastre, colectăm automat informații despre modul în care interacționezi cu platforma, cum ar fi adresele IP, informații despre dispozitiv și navigarea pe site.

 

2. Utilizarea Informațiilor

2.1. Pentru Furnizarea Serviciilor: Folosim informațiile colectate pentru a-ți oferi serviciile noastre, inclusiv afișarea anunțurilor, gestionarea contului tău și facilitarea comunicării între cumpărători și vânzători.

 

2.2. Pentru Îmbunătățirea Serviciilor: Analizăm informațiile colectate pentru a înțelege și îmbunătăți serviciile noastre, precum și pentru a personaliza experiența utilizatorului și a oferi conținut relevant.

 

3. Dezvăluirea Informațiilor

3.1. Partajarea cu Terțe Părți: Putem dezvălui informații în anumite situații, cum ar fi partajarea cu parteneri de afaceri sau autorități legale în conformitate cu legile aplicabile.

 

3.2. Anunțuri și Marketing: Îți putem trimite comunicări de marketing bazate pe preferințele tale, dar îți oferim întotdeauna opțiunea de a renunța la aceste comunicări.

 

4. Securitatea Informațiilor

4.1. Măsuri de Securitate: Implementăm măsuri de securitate tehnice și organizaționale pentru a proteja informațiile tale împotriva accesului neautorizat, pierderii sau modificării.

 

5. Drepturile Utilizatorului

5.1. Acces și Corectare: Ai dreptul să accesezi și să corectezi informațiile tale personale din contul tău.

 

5.2. Ștergerea Informațiilor: Poți solicita ștergerea informațiilor tale personale, conform legislației în vigoare.

 

6. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

6.1. Actualizări: Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această Politică de Confidențialitate.

Orice modificări vor fi afișate pe site, iar utilizarea continuă după modificări constituie acceptarea acestora.

Prin utilizarea site-ului rocazii.ro, confirmați că ați citit și înțeles această Politică de Confidențialitate.

Dacă ai întrebări sau preocupări cu privire la această Politică de Confidențialitate, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]

Mulțumim pentru încrederea acordată și pentru utilizarea Piatauto.ro! 

Follow our social media
© 2024 Piața Auto - Anunțuri Automobile